about img 1

Новата история

"Правец Компютри" е новата марка и наследник на легендарните български компютри от 80-те и 90-те години на миналия век.
С огромно удоволствие споделяме, че вече три години продуктите на новия бранд "Правец" успешно се продават на българския пазар, а също така добиват и все по-голяма популярност сред българските потребители. След 6 месеца предлагане на продуктите ни на промоционален щанд в "София Ринг Мол", редица публикации в пресата и интернет, голяма част от българите вече знаят, че марката "Правец" се завръща.

Правец 4++ - колекционерско издание.

След повече от година на успешни продажби, моделът 4++ е спрян от производство. Той ще бъде последван от модел Правец 5 X3M (Екстрийм) с многократно по-високи параметри, ударо и водоустойчив, по-мощна батерия и камера с по-висока резолюция.

През изминалия период, ние от Правец България открихме слабите места на модела 4++ : по-старата версия на операционната система Android, по-малкия капацитет на батерията, крехкия дисплей, липса на 4G LTE и др. Това ни помогна да подобрим всичко в новия ни модел Правец 5 Екстрийм.

За всички фенове на марката, предлагаме само 100 колекционерски броя от Правец 4++ с лазерно - гравирани подписи на водещите участници в проекта "Правец - една легенда се завърна"

Какво да очакваме от Правец 5 X3M Екстрийм ?


Ето и кратко описание на модела Правец 5 Екстрийм : 8 ядрен, 64 битов процесор, 4 GB RAM, 64 GB ROM, 4G LTE, последна версия на Android, 5000 mAh батерия, водоустойчив, удароустойчив, прахоустойчив.

За всички клиенти на марката предвиждаме отстъпки при покупката на новия модел.

Моделът ще бъде наличен за продажба през лятото на 2018 г.


Бойко Вучев,
управител на "Правец България " ЕООД
КУПИ 4++ СЕГА!

about img 1
about img 1

ПРОЦЕСОР С 4 ФИЗИЧЕСКИ ЯДРА

Qualcomm Snapdragon® MSM8212 1.2GHz Quad Cores - един от най-стабилните 32 битови процесори за мобилни устройства с много ниска консумация на енергия. Паметта на телефона е доставена от Samsung®, позволяваща бърза и стабилна работа. Камерите са предоставени от TRULY®
Устройството поддържа 2 СИМ карти. Паметта е 8 GB с възможност за разширяване до 32 GB.

 about img 1

Дисплей и графика

Правец 4++ притежава екран 4.7" IPS HD с висока резолюция и ярки цветове.
Изображението е контрастно и видимо от всякакъв ъгъл.
За видеоизображението се грижи графичен чип Adreno 302about img 1

Батерия

Правец 4++ е оборудван с литиево-полимерна батерия, осигуряваща до 336 часа standby режим и до 48 часа режим на нормално натоварване + WiFi и мобилен интернетabout img 1

Размери и тегло

Размерите са: 135.8 х 67.2 х 7.2 mm.
Теглото на Правец 4++ е само 100 гр. , което го прави най-лекия смартфон в света.

Камера & Аксесоари

Всички изображения на тази страница са заснети с камерата на Правец 4++ при нормална осветеност и не са обработвани допълнително.
В комплекта са включени и удобни стерео-слушалки за вашата любима музика навсякъде и по всяко време.

Корпус и материали

Вътрешен скелет, изграден от магнезиево-алуминиева сплав, за по-голяма лекота на смартфона. Нечуплив заден капак от поликарбонат.

Гаранция

Правец 4++ се предлага с 2 години гаранция.

КУПИ СЕГА!